Pomoc z kredytem
Cytat z aniaa data 22 stycznia 2019, 00:21Szukam kogoś, kto pomoże mi zrozumieć jak działa oprocentowanie kredytu, dlaczego muszę spłacić taką, a nie inną kwotę i czemu raty nie są równe. Będę bardzo wdzięczna
Szukam kogoś, kto pomoże mi zrozumieć jak działa oprocentowanie kredytu, dlaczego muszę spłacić taką, a nie inną kwotę i czemu raty nie są równe. Będę bardzo wdzięczna
Cytat z maria data 23 stycznia 2019, 13:57Ja podłączam się do pytania, w młodości tego nie było, a teraz tylko z telewizora słyszę o jakichś oprocentowaniach i ratach, a nikt nigdy nie wytłumaczy człowiekowi po ludzku o co tu chodzi.
Ja podłączam się do pytania, w młodości tego nie było, a teraz tylko z telewizora słyszę o jakichś oprocentowaniach i ratach, a nikt nigdy nie wytłumaczy człowiekowi po ludzku o co tu chodzi.
Cytat z antoni data 25 stycznia 2019, 00:13RRSO to rzeczywista roczna stopa oprocentowania, czyli to jaki koszt pożyczki poniesiemy w odniesieniu do jednego roku
RRSO to rzeczywista roczna stopa oprocentowania, czyli to jaki koszt pożyczki poniesiemy w odniesieniu do jednego roku
Cytat z romek data 25 stycznia 2019, 01:01Doskonale Panią rozumiem, sam czytając te broszury informacyjne wyszukuję znaczenie tych bankowych terminów
Doskonale Panią rozumiem, sam czytając te broszury informacyjne wyszukuję znaczenie tych bankowych terminów
Cytat z marcin26 data 25 stycznia 2019, 22:37Oprocentowanie, to jakby kwota jaka należy się komuś za to, że pożyczył Ci te pieniądze. A w przypadku lokaty będzie to kwota należna Tobie, za zainwestowanie swoich środków.
Oprocentowanie, to jakby kwota jaka należy się komuś za to, że pożyczył Ci te pieniądze. A w przypadku lokaty będzie to kwota należna Tobie, za zainwestowanie swoich środków.
Cytat z jotmichal data 28 stycznia 2019, 12:41Też tego wszystkiego nie byłem w stanie pojąć, aż do czasu pierwszego kredytu, który wziąłem
Też tego wszystkiego nie byłem w stanie pojąć, aż do czasu pierwszego kredytu, który wziąłem
Cytat z esterka data 28 stycznia 2019, 15:15A raty nie zawsze są równe, bo na ich wysokość może wpływać właśnie oprocentowanie które jest nałożone na Twój kredyt
A raty nie zawsze są równe, bo na ich wysokość może wpływać właśnie oprocentowanie które jest nałożone na Twój kredyt
Cytat z Katarzyna data 10 marca 2019, 00:40Jak czytam ilość czynników, to wiem, że na jednej wizycie w banku się nie skończy w moim przypadku
Jak czytam ilość czynników, to wiem, że na jednej wizycie w banku się nie skończy w moim przypadku