Pomoc prawna
Cytat z robcio data 25 stycznia 2019, 01:15Czy ktoś ma rzetelną wiedzę na temat postępowania komorniczego? Mam wrażenie, że bank się nieco pospieszył, nie dając mi szansy na uregulowanie zobowiązań
Czy ktoś ma rzetelną wiedzę na temat postępowania komorniczego? Mam wrażenie, że bank się nieco pospieszył, nie dając mi szansy na uregulowanie zobowiązań
Cytat z mateusz30 data 29 stycznia 2019, 14:21W każdym mieście powinna być kancelaria, mająca darmowe dyżury z poradami prawnymi dla mieszkańców, spróbuj tam udać się po pomoc
W każdym mieście powinna być kancelaria, mająca darmowe dyżury z poradami prawnymi dla mieszkańców, spróbuj tam udać się po pomoc
Cytat z wojtek data 24 marca 2019, 23:13Trzeba działać w tej sprawie jak najszybciej, żeby przypadkiem jakieś zapisy bądź warunki nie uległy przedawnieniu
Trzeba działać w tej sprawie jak najszybciej, żeby przypadkiem jakieś zapisy bądź warunki nie uległy przedawnieniu
Cytat z ubiluki data 28 marca 2019, 00:15Jeśli twierdzisz, że bank lub instytucja pozabankowa postąpiła niewłaściwie, to myślę, że powinieneś zgłosić to do centrali
Jeśli twierdzisz, że bank lub instytucja pozabankowa postąpiła niewłaściwie, to myślę, że powinieneś zgłosić to do centrali
Cytat z pannawolska data 30 marca 2019, 21:26Też uważam że nie ma co kombinować i najlepiej iść do radny bądź prawnika
Też uważam że nie ma co kombinować i najlepiej iść do radny bądź prawnika
Cytat z oskarzpro data 3 kwietnia 2019, 18:23Cytat z kornelaa data 2 kwietnia 2019, 17:53A rzecznik konsumenta? Chyba o takie rzeczy też dbają
Pomyślałem tak samo, to odpowiednia osoba, która pomoże w interwencji
Cytat z kornelaa data 2 kwietnia 2019, 17:53A rzecznik konsumenta? Chyba o takie rzeczy też dbają
Pomyślałem tak samo, to odpowiednia osoba, która pomoże w interwencji