Masz uwagi, sugestie? A może coś nie działa tak jak powinno?
Cytat z Administrator data 18 grudnia 2018, 14:58Jeśli podczas użytkowania forum spotkał Ciebie jakiś problem, zirytowała jakś funkcjonalność lub jej brak. Daj nam o tym znać właśnie tutaj! Jako administracja domfinansowy.org, dokładamy wszelkich starań, ażeby forum działało przyzwoicie. Jednak jak wiaodmo niektóre błędy dają o sobie znać dopiero w trakcie użytkowania, dlatego też nie bój się zamieścić tutaj swojej uwagi.
Jeśli podczas użytkowania forum spotkał Ciebie jakiś problem, zirytowała jakś funkcjonalność lub jej brak. Daj nam o tym znać właśnie tutaj! Jako administracja domfinansowy.org, dokładamy wszelkich starań, ażeby forum działało przyzwoicie. Jednak jak wiaodmo niektóre błędy dają o sobie znać dopiero w trakcie użytkowania, dlatego też nie bój się zamieścić tutaj swojej uwagi.
Cytat z patrycja data 16 stycznia 2019, 22:44Wszystko mi się podoba, cieszę się, że na nie trafiłam gdyż znalazłam odpowiedź na nurtujące mnie pytania
Wszystko mi się podoba, cieszę się, że na nie trafiłam gdyż znalazłam odpowiedź na nurtujące mnie pytania
Cytat z darek data 25 stycznia 2019, 22:15Mi również forum bardzo się podoba, a literówki mogą zdarzyć się każdemu. Dobrze, że to nie błąd ortograficzny 😀
Mi również forum bardzo się podoba, a literówki mogą zdarzyć się każdemu. Dobrze, że to nie błąd ortograficzny 😀
Cytat z dominik data 27 stycznia 2019, 21:48Cieszę się, że trafiłem na to forum, znalazłem tu wiele przydatnych informacji które na pewno wykorzystam w życiu!
Cieszę się, że trafiłem na to forum, znalazłem tu wiele przydatnych informacji które na pewno wykorzystam w życiu!
Cytat z lukaszek data 29 stycznia 2019, 12:41Ubolewam nad faktem, iż nie mogę użyć Polskich znaków w nicku 🙁 może kiedyś uda się to zmienić?
Ubolewam nad faktem, iż nie mogę użyć Polskich znaków w nicku 🙁 może kiedyś uda się to zmienić?
Cytat z Administrator data 30 stycznia 2019, 10:47Cytat z Grzesiu data 20 stycznia 2019, 15:07Ja zauważyłem błąd w górnym menu, jest napisane "Aktrywność"
Dzięki za spostrzeżenie, właśnie został poprawiony. 🙂
Cytat z Grzesiu data 20 stycznia 2019, 15:07Ja zauważyłem błąd w górnym menu, jest napisane "Aktrywność"
Dzięki za spostrzeżenie, właśnie został poprawiony. 🙂
Cytat z MrLast data 4 kwietnia 2019, 14:12Naprawdę świetne forum, konkretne i na poziomie. Moja obecność tutaj to czysta przyjemność!
Naprawdę świetne forum, konkretne i na poziomie. Moja obecność tutaj to czysta przyjemność!