biuro rachunkowe?
Cytat z kornelaa data 1 kwietnia 2019, 19:42Witajcie, planujemy z mężem założyć nieduże przedsiębiorstwo. Na początek wiadomo, pomoc księgowej się przyda, ale czy myślicie że powinniśmy zatrudnić taką osobę na stałe? Ewentualnie powierzyć te sprawy jakiemuś biurze rachunkowemu? Czekam na podpowiedzi osób doświadczonych
Witajcie, planujemy z mężem założyć nieduże przedsiębiorstwo. Na początek wiadomo, pomoc księgowej się przyda, ale czy myślicie że powinniśmy zatrudnić taką osobę na stałe? Ewentualnie powierzyć te sprawy jakiemuś biurze rachunkowemu? Czekam na podpowiedzi osób doświadczonych
Cytat z barbarra data 2 kwietnia 2019, 21:11moi znajoma mają małą firmę a i tak mają usługi księgowej wykupione. Wcale to wszystko nie jest takie proste, szczególnie kiedy zatrudniasz pracowników
moi znajoma mają małą firmę a i tak mają usługi księgowej wykupione. Wcale to wszystko nie jest takie proste, szczególnie kiedy zatrudniasz pracowników
Cytat z gosiasia data 3 kwietnia 2019, 14:44U mnie księgowa siedzi w wybrane dni, na pewno pod koniec miesiąca jak trzeba się zająć rozliczeniami
U mnie księgowa siedzi w wybrane dni, na pewno pod koniec miesiąca jak trzeba się zająć rozliczeniami
Cytat z Hana_ data 3 kwietnia 2019, 19:10No w mojej pracy też tak jest że księgowa jest tylko wtorki i środy i każdy ostatni piątek miesiąca
No w mojej pracy też tak jest że księgowa jest tylko wtorki i środy i każdy ostatni piątek miesiąca
Cytat z kacpek data 4 kwietnia 2019, 03:57Przez tydzień próbowałem zająć się księgowością sam, przez kolejny razem z żoną. Nie udało nam się, zatrudniliśmy na 1/8 etatu księgową i od razu kilka obowiązków z głowy
Przez tydzień próbowałem zająć się księgowością sam, przez kolejny razem z żoną. Nie udało nam się, zatrudniliśmy na 1/8 etatu księgową i od razu kilka obowiązków z głowy
Cytat z dureczka data 4 kwietnia 2019, 04:40To akurat sektor, w którym nie da się pracować bez przebytych chociażby jakichś kursów lub szkoleń, a najlepiej studiów
To akurat sektor, w którym nie da się pracować bez przebytych chociażby jakichś kursów lub szkoleń, a najlepiej studiów