Menu Zamknij

Forum


Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Asics Gel Cumulus 21 Violet Blush

De ASICS GEL-Cumulus hardloopschoen zorgt voor een zachtere, comfortabelere rit voor hardlopers die colorgoedkoop.com gemiddeld tot veel kilometers afleggen. Met nieuwe FlyteFoam-technologie voor een optimale terugvering, een nieuwe buitenzool die volledig contact maakt met de grond voor een soepelere beweging van hiel tot teen en een nieuwe SpEVA Foam leest die voldoende ruimte biedt in de omtrek van de bal en tenen, komen prestatie en comfort samen om dit te maken. de perfecte allround hardloopschoen voor heren.

Er is iets geruststellends aan het Asics Schoenen Nieuw aantrekken van een nieuw paar schoenen en bijna van tevoren weten wat je gaat krijgen. Tegenwoordig is de Gel Cumulus bijna de tomatensoep van Heinz uit het assortiment hardloopschoenen van Asics. Het heeft een formule waaraan het vasthoudt, het verandert nauwelijks en heeft een trouwe en langdurige schare fans verzameld. Versie 22 is hetzelfde als altijd: zachte, kussenachtige demping, een standaardpasvorm die op de overgrote meerderheid van de voeten past, een gevoel van veiligheid en betrouwbare rit, kilometer na kilometer.

Het Asics Gel Cumulus 21 Violet Blush is een beetje aangepast: opnieuw gevormd om schokken een beetje beter te verspreiden en met diepere flex-groeven om de schoen wat soepeler naar voren te laten rollen naar de middenvoet. Soms blijven kleine veranderingen zoals deze onopgemerkt, maar dat was hier niet het geval. De Cumulus is altijd een betrouwbare schoen geweest, maar enigszins omslachtig voor lichtere hardlopers. Het voelt nu soepeler, nippiger en responsiever.

ASICS beschrijft de Cumulus 22 als "een alledaagse trainer met uitstekend comfort", en dat is grotendeels te danken aan de tussenzool. Er valt veel te zeggen over de Cumulus-tussenzool, te beginnen met de ASICS Forefoot Twist Gel-technologie, die helpt om de voet te positioneren voor een natuurlijkere pas. Vorm en soepele passen zijn zo belangrijk voor succes bij het hardlopen, en hoe beter je beweegt als hardloper, hoe minder energie je verspilt, waardoor je sneller en verder kunt gaan. Dit zachte materiaal in de Cumulus-voorvoet helpt je bij elke stap Ga Hier.

https://www.colorgoedkoop.com/