Akcje spółek
Cytat z januszek data 22 stycznia 2019, 00:37Gracie na giełdzie? Ja od kilku lat aktywnie uczestniczę w notowaniach WIG20, starając się przewidzieć trendy i zarobić trochę pieniędzy
Gracie na giełdzie? Ja od kilku lat aktywnie uczestniczę w notowaniach WIG20, starając się przewidzieć trendy i zarobić trochę pieniędzy
Cytat z kubus data 23 stycznia 2019, 13:18Mnie szwagier namawia bym zaczął, ale nie mam czasu na ciągłe śledzenie kursów i zastanawianie się, czy to już moment by sprzedawać/kupować
Mnie szwagier namawia bym zaczął, ale nie mam czasu na ciągłe śledzenie kursów i zastanawianie się, czy to już moment by sprzedawać/kupować
Cytat z Leoon data 23 stycznia 2019, 21:25Ja interesuję się, ale raczej średnimi spółkami. Tam więcej się dzieje i w łatwiejszy sposób można coś zarobić. A czy jakiś szaleniec działa na FOREXie?
Ja interesuję się, ale raczej średnimi spółkami. Tam więcej się dzieje i w łatwiejszy sposób można coś zarobić. A czy jakiś szaleniec działa na FOREXie?
Cytat z marcin26 data 25 stycznia 2019, 22:42Zdarza mi się kupić akcje jakichś spółek, ale to rzadko i tylko wtedy, gdy wiem na pewno, że akcje jakiejś spółki wzrosną
Zdarza mi się kupić akcje jakichś spółek, ale to rzadko i tylko wtedy, gdy wiem na pewno, że akcje jakiejś spółki wzrosną
Cytat z bbeczka data 26 stycznia 2019, 14:51Ja miałam kilka akcji, ale posprzedawałam wszystko z niewielkim zyskiem. Męczące jak nie wiem i tylko o tym się ostatecznie myśli. Jak się jest biznesmenem, który może całymi dniami patrzeć na wyniki to spoko
Ja miałam kilka akcji, ale posprzedawałam wszystko z niewielkim zyskiem. Męczące jak nie wiem i tylko o tym się ostatecznie myśli. Jak się jest biznesmenem, który może całymi dniami patrzeć na wyniki to spoko
Cytat z piotrok data 28 stycznia 2019, 16:38Granie na giełdzie wymaga sporej ilości czasu i dużego zaangażowania, jest natomiast fascynujące i obiecałem sobie, że to będzie moje zajęcie na emeryturę
Granie na giełdzie wymaga sporej ilości czasu i dużego zaangażowania, jest natomiast fascynujące i obiecałem sobie, że to będzie moje zajęcie na emeryturę
Cytat z lukaszek data 29 stycznia 2019, 13:31Ja miałem z tym styczność na studiach, bo wtedy i czasu było więcej. Nie operowałem dużymi kwotami, ale trochę dorobić się udało.
Ja miałem z tym styczność na studiach, bo wtedy i czasu było więcej. Nie operowałem dużymi kwotami, ale trochę dorobić się udało.
Cytat z adam1970 data 29 stycznia 2019, 21:08Ja mam otwarty rachunek maklerski jednak interesuję się głównie mniejszymi spółkami i robię takie inwestycje długoterminowe.
Ja mam otwarty rachunek maklerski jednak interesuję się głównie mniejszymi spółkami i robię takie inwestycje długoterminowe.
Cytat z Pawwelek data 23 marca 2019, 13:54Zdarzyło mi się wejść na giełdę i zarobić trochę na akcjach polskich firm informatycznych, natomiast nie są to zawrotne sumy
Zdarzyło mi się wejść na giełdę i zarobić trochę na akcjach polskich firm informatycznych, natomiast nie są to zawrotne sumy